O firmě

Naše historie

CONSORTA Praha byla založena v roce 1991 panem Zdeňkem Bubníkem, který je stále jejím jediným majitelem a výkonným ředitelem.

Od svého vzniku se společnost zaměřila na obchodní činnosti ve strojírenství  a postupně profilovala své aktivity do těchto oblastí:

 

Dále nabízíme

  • Časové a kapacitní studie
  • Dopravníky třísek
  • Držáky poháněných i nepoháněných nástrojů
  • Kleštiny, sklíčidla, kleštinová upínání
  • Náhradní díly
  • Profesionální služby servisu a pravidelné preventivní prohlídky
  • Renovace řezných nástrojů
  • Řezné chladící kapaliny a oleje
  • Řezné nástroje
  • Sondy, měřící a seřizovací přístroje pro měření a seřizování nástrojů a obrobků
  • Strojní svěráky
  • Školení ISO programování
  • Školení mechaniků seřizovačů
  • Školení pracovníků obsluhy a údržby
  • Technologie „na klíč“
  • Tvorba a odladění technologických programů
  • Vysokotlaká chlazení (10-70 Barů)
  • Zařízení pro automatizaci výrobních procesů (roboty, manipulátory)

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.